Amy

Amy; de kwispelende therapeut van De Razende Bol!

Onze Amy is een Drentse Patrijshond, die dol is op knuffelen. Als je haar uitnodigt komt ze zelfs bij je op schoot zitten!
Amy wil jou graag helpen als je het moeilijk hebt. Ze is oordeelvrij en altijd blij om je te zien. Het werken met Amy binnen een therapie zorgt voor zachtheid, toegankelijkheid en je gesteund voelen doordat zij er altijd voor je is.

Binnen De Razende Bol werken wij graag met Amy. Zeker wanneer jeugdigen al veel hebben meegemaakt en het vertrouwen in de hulpverlening zijn verloren. Amy zorgt voor afleiding en toegankelijkheid. Ze biedt de jeugdige ondersteuning door alleen al aanwezig te zijn.

Het gesprek met de therapeut kan via Amy plaatsvinden tijdens een lekkere wandeling. Dan hoef je elkaar ook niet de hele tijd aan te kijken. Ook kan het zijn dat je wat meer voor jezelf wilt leren opkomen. Ook dan zal Amy een goede hulpbron blijken. Zij luistert namelijk alleen naar je als je duidelijk bent en geen vage opdrachten of signalen afgeeft.

Klik op een foto voor een vergroting

Op de foto is de witte hond Amy. De bruine hond heet Fien en die is 3 maanden oud op de foto. Fien is een Epagneul Picard die nog niet klaar is om als therapiehond in te kunnen zetten. Fien heeft nog veel training nodig.
Amy is inmiddels ruim 2 en heeft al heel veel trainingsuurtjes achter de rug om er voor jou te kunnen zijn.

Wil jij samen met Amy aan het werk binnen De Razende Bol?
Bel dan met Loes: 06-13144302 voor het maken van een afspraak!